debiteurenbeheer

Factureren, betalen, opvolgen. POM maakt het makkelijk en effectief. Kijk snel hoe wij dat doen!

Persoon zit te werken met laptop en maakt OK gebaar met de vingers.

Jouw voordelen

Met POM incasseer je beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten.

Verregaande automatisering

Met POM automatiseer je het volledige invoice-to-cashproces. Combineer businessrules met machine learning en onze algoritmen en creëer zo jullie ultieme, zelflerende en volledig geautomatiseerde debiteurenproces.

Sneller betaald worden

Het betalen van een factuur met een betaallink of QR-code gaat supermakkelijk. Even aanklikken of scannen en jouw klant zit in een beveiligde betaalomgeving. Het resultaat: 40 procent van jouw klanten betaalt binnen 24 uur.

POM is onzichtbaar

Van de factuur tot aan de herinnerings-sms met betaallink en alles daartussenin: POM blijft op de achtergrond. Alle communicatie met jouw klanten gaat in jullie eigen huisstijl. Zo weten je klanten altijd precies aan wie zij betalen en waarvoor.

De toolbox van POM

Met de tools van POM creëer je het ultieme debiteurenproces. Een greep uit onze features.

Multichannelfacturatie

Multichannelfacturatie

Met multichannelfacturatie van POM bereik je jouw klanten via verschillende kanalen met consistente en gepersonaliseerde berichten. Of je nu via e-mail, online portals of per post verstuurt, klanten ontvangen altijd relevante en passende communicatie. Het resultaat: een positieve ervaring en snellere betaling!

Lees meer
Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Geautomatiseerde opvolging van onbetaalde facturen

Van de verzending van de factuur tot en met de minnelijke invordering: met POM automatiseer je heel eenvoudig het gehele debiteurenproces. Ontwerp geautomatiseerde processen voor openstaande facturen en verbeter meteen de klantbeleving.

Lees meer
POM is volledig onzichtbaar voor jouw klanten

POM is volledig onzichtbaar voor jouw klanten

Laat jouw merk stralen met professionele facturen in de look-and-feel van jouw organisatie. Versterk je herkenbaarheid en bouw vertrouwen op. Merk je al dat je POM nergens tegenkomt in dit verhaal? Klopt, wij zijn alleen op de achtergrond aanwezig. Onzichtbaar, maar krachtig.

Lees meer
Maak analoge facturen digitaal met POM QR-codes

Maak analoge facturen digitaal met POM QR-codes

Moeiteloos. Als we één woord moesten kiezen om de voordelen van facturen met QR-codes te omschrijven, dan is dat het. Want een moeiteloos betaalproces heeft weer tal van andere voordelen: snelle betaling, klantgemak, efficiënt, minder done administratie en een soepele bedrijfsvoering.

Lees meer
Laat de klant zelf de best passende oplossing kiezen

Laat de klant zelf de best passende oplossing kiezen

Bied je klant met een betaalachterstand de mogelijkheid om zelf de betaaloplossing te kiezen die het beste bij zijn financiële situatie past.

Lees meer
Templates in eigen beheer creëren en beheren

Templates in eigen beheer creëren en beheren

Stel eenvoudig facturen op in onze professionele templates en combineer ze met jouw eigen huisstijl. Pas eenvoudig de teksten aan en kies de geschikte tone of voice. Met het templatebeheer in POM Invoice ben je de baas over jouw eigen facturen.

Lees meer
Een betalingsregeling die met jouw klant meedenkt

Een betalingsregeling die met jouw klant meedenkt

Deze slimme bot bekijkt het betaalgedrag van jouw klant en anticipeert hierop. Stuurt klantvriendelijke herinneringen en past waar nodig het termijnbedrag aan.

Lees meer
Altijd de favoriete betaalmethode

Altijd de favoriete betaalmethode

POM ondersteunt alle online betaalmethoden. Of het nu gaat om iDeal, PayPal of Apple Pay, jouw klanten ervaren het gemak van betalen met hun favoriete betaalmethode.

Lees meer

Voordelen voor jouw klanten

De betaling is het laatste station van de klantreis. Met POM maak je er een onvergetelijke ervaring van.

Makkelijk, snel en veilig betalen

Verbeter de betaalervaring voor je klanten met een unieke en veilige QR-betaalcode of betaallink.

Geen gedoe

Betaalgegevens overtypen is een rotklusje. Met betalen via POM is dat verleden tijd. Alle gegevens zijn al ingevuld op een handige betaalpagina.

Altijd het beste betaalverzoek

Dankzij de kunstmatige intelligentie van POM weet onze software precies hoe jouw klant het liefst wordt benaderd. Via welk kanaal, op welk moment en met welke tone of voice.

Flexibele betaalopties

Direct, uitgesteld of via een betalingsregeling. Met de flexibele betaalmogelijkheden van POM bied je jouw klant diverse betaalopties.

Online selfservice

Zelf gegevens wijzigen, machtigingen afgeven, een betaalregeling treffen. Jouw klanten regelen dit eenvoudig zelf in hun digitale mijn-omgeving.

Zelfredzaam

Geef jouw klanten de regie over hun geldzaken en laat ze zelf een betaaloplossing kiezen die past bij hun financiële situatie.

Onze producten

POM zorgt ervoor dat jij jouw facturen beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten betaald krijgt. Hieronder zie je hoe we dat doen.

POM is gecertificeerd

Onze ISO 27001-certificering, ISAE 3402 type 2 assurance verklaring en naleving van de AVG bevestigen onze gedegen bedrijfsvoering.

alt

Waarom POM?

POM ontzorgt op een slimme, innovatieve, praktische, deskundige en vriendelijke manier. Én: met POM heb je het gehele proces onder één dak!

+2500

Klanten

in uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland

+4,5 mln

Betaaltransacties

per maand

(en groeiend)

70%

< 10 dagen

betaalt gemiddeld binnen 10 dagen na ontvangst

93%

Tevredenheid

Score op basis van meer dan 750.000 reviews

Onze klanten

De meest vooruitstrevende organisaties maken gebruik van POM.

Wat onze klanten zeggen

"Wij herinneren debiteuren op een vooraf afgesproken moment – als er nog geld op de rekening staat – heel vriendelijk aan hun betalingsafspraak."
Rob Uytdewilligen

Rob Uytdewilligen

Agin Timmermans
"Hebben we bij onze eerste klant nog zelf de brieven aan huurders en de adresstickers geprint, alles in enveloppen gedaan én alle brieven zelf bezorgd, tegenwoordig laten we dat heerlijk via POM verzorgen. Het enige dat we nu nog hoeven doen, is op een knop drukken."
Arnon Kadouch

Arnon Kadouch

Founder

homii
“Klantclassificaties maken het mogelijk om verschillende groepen huurders te benaderen op een manier die bij hun specifieke situatie past.”
Sandra Groenewold, Franciska Oosterloo & Renske Brandjes

Sandra Groenewold, Franciska Oosterloo & Renske Brandjes

Huurconsulenten & Functioneel beheerder

Accolade
"60 tot 80 procent van de klanten die een e-mail met betaallink ontvangen, betaalt direct."
Stephan Swanenburg

Stephan Swanenburg

Hoofd Financiële Zaken

Zorg en Zekerheid
"Een brief leg je al snel weg en dan vergeet je hem weer. En als je er dan weer aan denkt, moet je de brief erbij pakken, zelf je bankierenapp openen, inloggen en alle gegevens invullen. Een e-mail met betaallink is dan veel makkelijker en gebruiksvriendelijker."
Patrick Schoonebeek

Patrick Schoonebeek

Ingage
“Maar liefst 78 procent van onze klanten die via POM een herinnering kregen, betaalde gemiddeld binnen één dag.”
Deolinda Popken

Deolinda Popken

Customer Experience Expert

MKB Brandstof

De kracht van samen

Samen met onze integratiepartners, betaaldiensten, sociale organisaties en dienstverleners biedt POM jouw organisatie een krachtige, complete oplossing.

Onze partners zijn actief op deze vlakken:
Integratie
Financieel
Sociaal